Meciul zilei – 20.02.2019

Bilet realizat de bonus in 20 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

Atletico Madrid – Juventus Torino

Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid va fi astazi locul de desfasurare a uneia dintre cele mai stranse confruntari din optimiile Champions League, un meci in care gazdele de la Atletico vor incerca sa obtina un rezultat pozitiv impotriva campioanei Italiei, Juventus Torino. Cele doua formatii sunt recunoscute pentru organizarea defensiva, aceasta fiind opera celor doi antrenori, Diego Simeone si Massimiliano Allegri.

Atletico a devenit in ultimii ani o prezenta obisnuita in fazele finale ale competitiei, chiar daca jocul practicat de madrileni a fost deseori criticat deoarece nu este foarte spectaculos. Formatia spaniola prefera sa se inchida in defensiva, sa astepte adversara sa riste in tentative de atac si apoi sa marcheze prin contra-atacuri taioase in care de cele mai multe ori francezul Antoine Griezmann se afla la finalizare.

De partea cealalta, Juventus este obisnuita sa domine adversarele si o data cu achizitionarea lui Cristiano Ronaldo echipa torineza are mai multa calitate in ofensiva. Fotbalistul portughez a castigat trofeul Champions League in ultimele 3 editii ale acestei competitii, iar experienta sa poate fi un factor decisiv in aceasta seara. Cel mai indicat pronostic pentru pariori este varianta sub 2.5 goluri marcate, un pronostic pentru care agentiile de pariuri ofera cota 1.50 si care poate aduce profit indiferent de castigatoarea acestei partide.