Pariul zilei – 20.02.2019

Bilet realizat de bonus in 20 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Schalke – Manchester City

Nu toate partidele din optimiile UEFA Champions League sunt meciuri echilibrate in care orice rezultat este posibil, in duelul dintre Schalke si Manchester City avem o favorita clara la victorie dar avem si un pronostic care va poate mari veniturile. Prima partida dintre cele doua formatii va avea loc in Germania, iar pentru Schalke poate fi o ocazie foarte buna sa obtina un rezultat onorabil care sa mai ridice moralul jucatorilor.

Va amintim ca trupa din Gelsenkirchen a inregistrat o singura victorie in ultimele 5 partide, iar trupa pregatita de Domenico Tedesco se apropie tot mai mult de zona de retrogradare. De partea cealalta, in vestiarul celor de la Manchester City exista o atmosfera foarte buna, gruparea cetatenilor are 4 victorii consecutive, se afla pe primul loc in Premier League si este considerata una dintre favoritele la castigarea trofeului UEFA Champions League.

Actualul manager de la Manchester City, Joseph Guardiola, isi cunoaste foarte bine adversarii de astazi inca din perioada in care o pregatea pe Bayern Munchen. Totusi cel mai mare avantaj al oaspetilor de astazi reprezinta valoarea calitativa a jucatorilor, iar noi va recomandam sa mizati pe optiunea peste 2.5 goluri marcate, cotata cu 1.55, deoarece este posibil ca Manchester City sa obtina o victorie la scor care sa clarifice situatia calificarii inca din prima mansa.