Meciul zilei – 20.04.2019

Bilet realizat de bonus in 20 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Inter Milano – AS Roma

Runda 33 a campionatului italian aduce in atentia microbistilor o partida foarte tensionata in care Inter Milano si AS Roma se vor intalni intr-o partida de care poate depinde participarea acestor formatii in urmatorul sezon UEFA Champions League. Inter Milano este avantajata in aceasta confruntare de terenul prorpiu dar si de diferenta din clasament acolo unde formatia milaneza are un avans de 6 puncte fata de adversara de astazi si de 5 puncte fata de rivala locala, AC Milan care ocupa a patra pozitie din Serie A.

Miza acestei intalniri este foarte mare deoarece AC Milan se va deplasa la Parma si este foarte posibil sa se impuna, iar presiunea va creste pentru Inter si AS Roma. Nu trebuie sa omitem faptul ca cele doua echipe au evoluat si in editia curenta de UEFA Champions League, iar in ultima partida directa microbistii au avut parte de un meci foarte spectaculos care s-a terminat la egalitate cu scorul de 2-2.

Ultima infrangere a celor de la Inter a fost produsa tot de o echipa din capitala Italiei, in urma cu 3 saptamani Lazio s-a impus pe acest stadion cu scorul de 1-0. In concluzie, ne asteapta un duel foarte disputat in care varianta de sansa dubla X2 cotata cu 2.05 poate fi cea mai inspirata alegere in acest meci imprevizibil.