Pariul zilei – 20.04.2019

Bilet realizat de bonus in 20 April, 2019. Postat in Pariul Zilei

Eibar – Atletico Madrid

Ziua de astazi ofera foarte multe posibilitati pariorilor de a-si mari veniturile, iar unul dintre cele mai pariate meciuri va fi cel dintre Eibar si Atletico Madrid, doua formatii intre care exista o mare diferenta de experienta si valoare. Atletico Madrid este considerata una dintre cele mai puternice formatii din Spania si in acest moment se claseaza pe pozitia secunda cu 65 de puncte, la 9 puncte in spatele liderului FC Barcelona.

Trebuie sa va amintim ca Atletico a fost deja eliminata din UEFA Champions League, deci jucatorii lui Diego Simeone nu sunt atat de obositi pe acest final de sezon. Gruparea madrilena este in continuarea echipa cu cele mai putine goluri primite in La Liga, deci punctul forte al oaspetilor de astazi este organizarea defensiva. Este putin probabil ca Eibar sa realizeze o surpriza in aceasta confruntare deoarece formatia gazdelor a reusit o singura victorie in ultimele 5 partide si nu a reusit niciodata sa o invinga pe Atletico de la promovarea in La Liga.

In cea mai recenta intalnire care a avut loc pe terenul celor de la Eibar, Atletico s-a impus cu scorul de 1-0, unicul gol al meciului fiind reusit de Kevin Gameiro. Asadar, un nou succes obtinut de Atletico este recomandarea noastra pentru pariori deoarece acest pronostic este cotat cu 2.50 si are sanse foarte mari de a fi castigator.