Meciul zilei – 20.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 19 May, 2014. Postat in Meciul Zilei

U Cluj vs Pandurii Tg. Jiu (20.05.2014) – ora 18:15
meciul zilei2Marti seara de la ora 18:15 se va disputa partida dintre Universitatea Cluj si Pandurii Tg. Jiu, prima partida a zilei in Liga 1, aceasta facand parte din ultima etapa a campionatului.
Meciul tur a fost castigat de formatia din Tg. Jiu, scor 3-0 in fata propriilor suporteri, insa ultimul duel de pe acest teren s-a incheiat 1-1.
U Cluj Pandurii Tg. Jiu
Universitatea Cluj este mare masura ca si salvata in acest moment, avand trei puncte peste linia de plutire. Ardelenii vin dupa doua rezultate bune, 2-0 in deplasare cu Corona Brasov si 0-0 tot in deplasare cu FC Brasov. Astfel, Lemnaru si colegii sai au atins borna de 40 de puncte, insa nu se pot mandri cu golaverajul de -14 din dreptul echipei. Cifrele precizate anterior plaseaza echipa de pe Cluj Arena pe locul 11 in Liga 1. Pandurii Tg. Jiu a terminat turul campionatului pe locul patru, iar atunci era favorita la ultimul loc de Europa League. Dupa un retur foarte slab si subt asteptari, oltenii au ajuns sa ocupe locul sapte in acest moment, loc care nu le aduce nici o satisfactie. Etapa trecuta gorjenii s-au impus cu 5-0 acasa in fata Coronei Brasov. Cifrele din clasament sunt 47 de puncte si un golaveraj de +17.
Pariuri U Cluj vs Pandurii Tg. Jiu
Info pariuri sportive: 1X @ 1.57

  • Universitatea Cluj a facut progrese remarcabile in returul campionatului, iar noi ne asteptam sa scoata un rezultat bun acasa in ultima etapa contra celor de la Pandurii, echipa care va fi lipsita de motivatie.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , , ,