Pariul zilei – 20.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 19 May, 2014. Postat in Pariul Zilei

Dundalk vs Drogheda (20.05.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Cota pentru pariul zilei de azi, 20 Mai, este ceva mai mica decat cea de ieri, si anume 1.68 in momentul de fata la bet365. Partida aleasa este cea dintre Dundalk si Drogheda, din etapa a 13-a in campionatul Irlandei.
Drogheda a castigat ultimele doua meciuri, insa ambele acasa. Ultimul meci direct pe acest teren a fost castigat de Dundalk, scor 1-0.
Dundalk Drogheda
Diferenta dintre cele doua formatii este mai mult decat evidenta in acest moment, lucru reliefat si de cifrele celor doua. Dundalk vine dupa cinci meciuri bune, in care a obtinut patru victorii, ramanand printre favoritele la titlu. Cu 26 de puncte si cel mai bun golaveraj din campionat, +13, Dundalk este pe locul doi, insa o victorie, sau chiar si un egal, ar urca-o pe prima pozitie a clasamentului. Drogheda pe de alta parte nu s-a ridicat tocmai la nivelul asteptarilor in primele 12 etape ale campionatului, dovada ca se afla in a doua parte a clasamentului. Oaspetii au o victorie si patru esecuri in ultimele cinci meciuri jucate, ajungand sa ocupe locul sapte in Irlanda Premier League. Cifrele din dreptul echipei sunt destul de slab, si anume 15 puncte si un golaveraj de -4.
Pariuri Dundalk vs Drogheda
Info pariuri sportive: Dundalk -1.0 HA @ 1.68

  • Dundalk este echipa superioara din toate punctele de vedere in acest moment, avand toate argumentele de partea ei. Ne asteptam astfel sa vedem un meci pe care gazdele sa il castige la pas. In cazul unui succes la limita, miza va fi rambursata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,