Pariuri Sportive – Athlone vs Sligo Rovers – 20.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 19 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Athlone vs Sligo Rovers (20.05.2014) – ora 21:45
Marti seara de la ora 21:45 va avea loc cel mai dezechilibrat meci al etapei 13 din Irlanda Premier League, intre lanterna rosie, Athlone si Sligo Rovers, una din echipele puternice ale campionatului si totodata cu pretentii mari.
Doar de doua ori s-au duelat cele doua tabere pana acum, de fiecare data impunandu-se cei de la Sligo, ultima data in urma cu doua luni si jumatate, scor 2-1.
Athlone Sligo Rovers
Athlone Town este condamnata la retrogradare in acest sezon, asta in conditiile in care doar ce a promovat. In 12 meciuri de campionat, echipa gazda a strans doar un singur punct si are de departe cele mai slabe cifre, golaverajul fiind de -19. Cert este ca defensiva a facut progrese in ultimele doua meciuri de campionat, perioada in care a primit un singur gol. Sligo Rovers vine dupa doua victorii la rand in campionat, ambele fara gol primit. In primul meci direct din acest sezon Sligo s-a impus cu 2-1 acasa, destul de greu ce-i drept. La nivel de clasament echipe vizitatoare este a cincea in momentul de fata, cu 18 puncte si un golaveraj de +10, la noua puncte de lider si la sase de locul patru.
Pariuri Athlone vs Sligo Rovers 
Info pariuri sportive: Sligo Rovers -1.0 HA @ 1.43

  • Athlone este de departe cea mai slaba formatie din Irlanda si nu se poate compara cu Sligo din nici un punct de vedere, iar noi ne asteptam la o victorie foarte clara a echipei vizitatoare marti seara.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,