Meciul zilei – 20.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 June, 2014. Postat in Meciul Zilei

Honduras vs Ecuador (21.06.2014) – ora 01:00
meciul zilei2Meciul zilei de azi, 20 Iunie va avea loc putin dupa terminarea zilei ce-i drept, la ora 01:00. Am ales acesta ca fiind meciul zilei prin prisma faptului ca ambele echipe isi joaca ultima sansa si se anunta un duel extrem de interesant. Ecuador a castigat un meci cu Honduras in 2012, scor 2-0, dupa care a urmat in Noiembrie 2013 o remiza, scor 2-2.
HondurasEcuador
Echipa celor din Honduras este vazuta ca outsider clar in acest meci, lucru la care multi se asteptau oricum. Aceasta a pierdut in fata Frantei in prima partide de la Cupa Mondiala, scor 0-3, iar in momentul de fata ii revine locul patru din Grupa E. Honduras are trei esecuri si un egal in ultimele patru meciuri, punandu-le la socoteala si pe cele trei din pregatirea de dinaintea acestui turneu final.Pe de alta parte, Ecuador, cu starul Valencia in teren, urmareste sa obtina toate cele trei puncte in acest joc si sa ramana in lupta pentru un loc in faza optimilor de finala si in ultima etapa. Ecuadorienii au avut si ghinion in meciul trecut cu Elvetia, pierdut cu 1-2 dupa un gol incasat la ultima faza. Cota pentru victoria acestora se invarte undeva in jur de 1.67 in acest moment.
Pariuri Honduras vs Ecuador 
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.67

  • Am mizat pe victoria ecuadorienilor in acest meci, avand in vedere lotul superior de care acestia dispun, plus ca isi joaca practic ultima sansa si au nevoie de victorie neaparat pentru a spera si etapa viitoare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,