Pariul zilei – 20.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 June, 2014. Postat in Pariul Zilei

Admira vs Hartberg (20.06.2014) – ora 21:30
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 20 Iunie, nu are o cota foarte mare, ci oarecum mai mica decat in precedentele zile, 1.62 mai exact. Admira si Hartberg se vor intalni intr-un meci de pregatire de la ora 21:30.
Admira a castigat ultimele patru jocuri oficiale cu adversara de diseara, ultimul dintre ele in 2011 insa.
AdmiraHartberg
Formatia gazda se afla la al treilea amical din aceasta vara, dupa o remiza 1-1 in fata lui Kapfenberg si un esec, 0-3 cu Botev Plovdiv. De precizat ca Admira, spre deosebire de Hartberg, evolueaza in prima liga de fotbal a Austriei si ne asteptam ca diferenta de nivel sa se vada si pe tabela de marcaj. Ultimul amical intre cele doua a avut loc in urma cu sapte luni, Hartberg impunandu-se neasteptat, scor 4-1.Dupa cum am spus, Hartberg evolueaza la un nivel inferior, in cea de-a doua liga de fotbal in Austria. Pentru oaspeti acesta este primul meci de pregatire de la sfarsitul campionatului, iar la pariuri acestia pornesc ca outsideri in mod clar, cu o cota in jur de 4.20 in momentul de fata la bet365. Hartberg are o singura victorie in ultimele sapte deplasari, oficiale insa.
Pariuri Admira vs Hartberg
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.62

  • Am ales sa pariem pe victoria celor de la Admira, echipa mai bine cotata, ce evoleaza la un alt nivel, plus ca si cota pentru acest pronostic este una acceptabila la ora actuala in oferta bet365.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,