Meciul zilei – 20.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 20 June, 2015. Postat in Meciul Zilei

Molde vs Valerenga (20.06.2015) – ora 19:00
meciul zilei2In aceasta seara incepand cu ora 19:00, Molde si Valerenga vor fi puse fata in fata intr-un duel foarte interesant, duel ce face parte din cea de-a 13-a etapa a campionatului Norvegian. La prima vedere gazdele au prima sansa, inclusiv la agentiile de pariuri.
Molde Valerenga
Asa cum am spus, balanta este inclinata in favoarea lui Molde la acest meci, iar acest lucru se datoreaza avantajului terenului propriu. Echipa n-a inceput tocmai excelent campionatul curent, dovada ca dupa 12 runde se afla pe locul cinci, cu 20 de puncte. O victorie astazi i-ar readuce cu sanse reale in lupta pentru un loc in primele trei clasate. Pe de alta parte, Valerenga vine dupa infrangerea suferita pe teren propriu, scor 1-2 in fata lui Rosenborg, liderul la zi, intrerupandu-si astfel seria impresionanta de patru victorii consecutive. Oaspetii se afla pe un onorabil loc trei, cu 23 de puncte si un golaveraj de 28-20, atacul fiind unul impresionant, iar defensiva ramanand o problema serioasa.
Pariuri – Molde vs Valerenga
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.40

  • Desi a inceput campionatul destul de slab, Molde e favorita in duelul de astazi cu Valerenga, iar noi mergem pe mana gazdelor, desi cota nu este una astronomica la prima vedere.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!