Pronostic – Uruguay vs Paraguay – 20.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 20 June, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

In aceasta seara incepand cu ora 22:00, selectionata din Uruguay, fara Luis Suarez suspendat, va da piept cu nationala din Paraguay, in cea de-a treia runda din faza grupelor la Copa America 2015.

Uruguay a inceput bine turneul final, reusind o victorie in prima etapa, scor 1-0 in fata Jamaicai. A urmat aopi esecul cu Argentina, scor 0-3, iar in acest moment Cavani si compania se afla pe locul trei in Grupa B, la un punct de primele doua clasate. Oricum, e bine de stiut ca cele mai bune doua locuri trei merg mai departe in sferturi, iar Uruguay oricum se afla in carti cu o sansa buna.

Paraguay in schimb se numara printre surprizele placute de pana acum, am putea spune. Echipa a reusit sa isi treaca in cont patru puncte din sase posibile, impartind fotoliul de lider in Grupa B cu Argentina, ambele avand chiar si acelasi golaveraj. E greu de crezut ca paraguayenii mai pot rata calificarea, mai ales ca au o sansa foarte buna sa mearga mai departe chiar si daca termina pe locul trei.

Uruguay vs Paraguay echipe probabile:
Uruguay (4-2-3-1): Muslera – Pereira, Gimenez, Godin, Pereira – Rios, Gonzalez – Rolan, Lodeiro, Rodriguez – Cavani.
Paraguay (4-4-2): Villar – Valdez, Aguilar, Silva, Samudio – Gonzalez, Caceres, Ortigoza, Benitez – Bobadilla, Cruz.

Pronostic: Uruguay DNB @ 1.45
Consideram ca nationala din Uruguay este oarecum superioara in fata echipei adverse, chiar si fara vedeta echipei, Luis Suarez. Cavani este si el un super atacant care poate face diferenta in absolut orice moment al jocului.

Tags: