Meciul zilei – 20.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 20 July, 2016. Postat in Meciul Zilei

Hafnardjordur vs Dundalk (20.07.2016) – ora 22:15
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante si mai echilibrate meciuri ale zilei de astazi in preliminariile Ligii Campionilor se anunta a fi cel din Islanda, dintre Hafnarjordur si Dundalk, meci care va incepe la ora 22:15.
Hafnardjordur
Dundalk
Islandezii sunt usor favoriti dupa rezultatul din tur, 1-1 in Irlanda, golul marcat in deplasare putand fi decisiv. Echipa gazda este neinvinsa din luna Mai, de mai bine de doua luni de zile, perioada in care a inregistrat sapte victorii si cinci egaluri. Hafnarjordur s-ar multumi in mod sigur cu 0-0, insa va fi destul de riscant sa joace la acest rezultat, asa ca probabil va incerca sa inscrie. De cealalta parte, Dundalk nu are alta optiune decat atacul si marcarea a cel putin un gol pentru a avea sanse la califice. Irlandezii incepeau usor ca favoriti inaintea acestei duble, insa dupa rezultatul din tur s-au schimbat putin lucrurile. De precizat totusi ca Dundalk are un atac extraordinar in campionatul intern, dand un randament mai bun in meciurile din deplasare.
Pariuri – Hafnardjordur vs Dundalk 
Info pariuri sportive Ambele marcheaza – Da @ 2.00

  • Ne asteptam ca Dundalk sa iasa la joc si sa forteze marcarea unui gol, neavand practic alta solutie. Ne asteptam la goluri in ambele porti, cotele fiind foarte atractive in acest moment.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,