Pariul zilei – 20.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 20 July, 2016. Postat in Pariul Zilei

Dinamo Zagreb vs Vardar (20.07.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Dinamo Zagreb o va gazdui diseara de la ora 21:45 pe Vardar Skopje in turul doi preliminar al Ligii Campionilor. De aici am ales si noi pariul zilei, iar cota care ne-a atras atentia este de 1.75. Speram sa fie din nou o zi verde, ca si cea de ieri!
Dinamo Zagreb
Vardar
Croatii au un avantaj de un gol dupa meciul tur, atunci cand s-au impus cu 2-1 in deplasarea din Macedonia. Dinamo Zagreb pare sa fie superioara la orice capitol, fiind si mare favorita la agentiile de pariuri. Echipa vine dupa victoria cu Lokomotiv Zagreb, rivala locala, 3-1 in prima etapa a campionatului din Croatia. Nu ne asteptam ca Dinamo Zagreb sa aiba probleme in meciul de diseara.Vardar Skopje vine la aceasta partida dupa doua infrangeri la rand, una in meciul tur si cealalta in ultimul amical, 1-2 vs Maribor. Campioana din Macedonia are sanse minime de calificare, avand in vedere ca trebuie sa castige destul de clar acest joc. Singura optiune pentru oaspeti este de a ataca, asa ca e posibil sa vedem un joc deschis si cu goluri multe diseara la Zagreb.
Pariuri – Dinamo Zagreb vs Vardar
Info pariuri sportive Peste 2,5 goluri @ 1.75

  • La fel ca si in turul de saptamana trecuta, ne asteptam la minimum trei goluri, mai ales ca Dinamo Zagreb are o forta mult mai mare acasa decat in deplasare. Cota este destul de atractiva si nu merita ratata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,