Pronostic – Norrkoping vs Rosenborg – 20.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 20 July, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Norrkoping vs Rosenborg – 20.07.2016

Pronostic - Norrkoping vs Rosenborg - 20.07.2016Norrkoping si Rosenborg vor fi puse fata in fata diseara incepand cu ora 20:15 in mansa retur din preliminariile Champions League. Se anunta un spectacol pe cinste, asa cum s-a intamplat si saptamana trecuta.

Norrkoping are o misiune extrem de dificila, asta dupa ce a pierdut mansa tur cu scorul de 1-3, avand nevoie acum de un succes cu 2-0 sau de orice alta victorie la minim trei goluri diferenta. Echipa are un atac de temut, cel putin in competitia interna, insa a suferit putin in defensiva in ultima perioada. Drept dovada, Norrkoping a incasat sase goluri in ultimele doua meciuri, 1-3 vs Rosenborg si 3-3 vs Ostersunds.

Rosenborg are un avantaj linistitor dupa primul duel si cel mai probabil va merge in turul urmator al preliminariilor Champions League. Norvegienii au de partea lor si experienta europeana, plus ca sunt intr-o forma foarte buna. De altfel, campioana Norvegiei este neinvinsa in ultimele 23 de partide, perioada in care a inregistrat 18 victorii si cinci rezultate de egalitate.

Pronostic: Ambele marcheaza @ 1.46
Asa cum am vazut si in tur, ne asteptam la un meci spectaculos si deschis, cu goluri si de-o parte si de cealalta a baricadei. Norrkoping are o ofensiva solida, plus ca joaca acasa, in timp de Rosenborg nu are nevoie de prea multa prezentare, fiind echipa superioara in aceasta dubla.

Tags: