Meciul zilei – 20.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 20 September, 2015. Postat in Meciul Zilei

Dortmund vs Leverkusen (20.09.2015) – ora 18:30
meciul zilei2Atractia principala a acestui weekend in Germania Bundesliga va avea loc duminica seara de la ora 18:30. atunci cand Borussia Dortmund si Bayer Leverkusen vor fi puse in fata in derby-ul etapei a cincea.
Dortmund Leverkusen
Dortmund a mers excelent in acest debut de campionat, atat in campionat, unde are patru victorii in patru meciuri, dar si in celelalte competitii. Mkhitaryan e pe cai mari, cu 9 assisturi si 9 goluri in 9 partide jucate sezonul acesta in toate competitiile. Dortmund are nevoie de victorie pentru a reveni pe pozitia fruntasa, la egalitate cu Bayern, dar cu un golaveraj mai bun. Pe de alta parte, Leverkusen a inceput foarte bine noua stagiune, cu sase puncte dupa doua etape, insa forma echipei a suferit mai apoi, dovada ca Bayer vine dupa doua esecuri la rand in campionat. Astfel, oaspetii au ajuns sa ocupe locul 13, cu sase puncte si un golaveraj de 3-5, avand mari probleme la nivel ofensiv. Practic doar Augsburg si M’gladbach stau mai slab din acest punct de vedere.
Pariuri –  Dortmund vs Leverkusen
Info pariuri sportive 1 @ 1.67

  • Dortmund a mers ceas pana acum, atat in campionat, cat si in celelalte competitii. Mizam pe victoria galben-negrilor, aflati in cea mai buna forma din ultimii doi ani de zile am putea spune.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!