Pariul zilei – 20.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 20 September, 2015. Postat in Pariul Zilei

FC Botosani vs Dinamo (20.09.2015) – ora 21:00
pariul zilei2Ultimul meci programat duminica in Liga 1 va avea loc la ora 21:00, atunci cand FC Botosani si Dinamo Bucuresti vor fi puse fata in fata, jocul facand parte din cea de-a 11-a etapa a campionatului intern.
FC Botosani Dinamo
FC Botosani a inregistrat o singura victorie in cele zece etape scurse pana acum, avand doar sapte puncte in dreptul ei, dar si un golaveraj slab de 6-12. Moldovenii sunt doar pe locul 12 din 14, iar in acest ritm nu le va fi deloc usor sa evite retrogradarea, desi in actuala stagiunii vor retrograda doar doua formatii in esalonul secund. Surprinzator sau nu, agentiile de pariuri o dau usor favorita pe FC Botosani in acest duel. Pe de alta parte, Dinamo Bucuresti a pierdut primul joc din campionat abia etapa trecuta, 0-2 vs CFR Cluj acasa, cand a terminat cu trei oameni eliminati, plus antrenorul Mircea Rednic trimis in tribune. Vor lipsi de la aceasta deplasare suspendatii Matei, Feussi si Filip, pe cand Rednic nu va putea sta pe banca, dupa cum am precizat si anterior. Dinamo e neinvinsa in cele patru deplasar de pana acum.
Pariuri FC Botosani vs Dinamo
Info pariuri sportive: X2 @  1.60

  • Dinamo, cu exceptia meciului precedent, a aratat excelent in acest sezon. Pe teren strain n-a rupt gura targului, insa este neinvinsa si mergem pe cel putin un egal scos de trupa lui Rednic.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!