Meciul zilei – 21.02.2019

Bilet realizat de bonus in 21 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

Zenit St. Petersburg – Fenerbache

Returul dintre Zenit Sankt Petersburg si Fenerbache se anunta a fi o partida foarte disputata in care ambele adversare au sanse reale de a se califica in faza optimiilor Europa League. In meciul din tur Fenerbache a obtinut o victorie la limita cu scorul de 1-0, iar rusii de la Zenit spera ca avantajul terenului propriu sa reprezinte un factor decisiv in aceasta confrutnare. Va amintim ca Zenit inca nu a inceput meciurie oficiale din campionat, iar jucatorii antrenati de Sergey Semak s-au pregatit pentru acest meci prin mai multe partide amicale.

Fenerbache este avantajata de faptul ca are mai multe meciuri oficiale in 2019, iar conditia fizica a jucatorilor este optima pentru acest duel. In partida din week-end Fenerbache a obtinut un rezultat de egalitate in compania celor de la Konyaspor, iar cativa dintre titulari au fost menajati pentru confruntarea de astazi. Asadar, in formula de astazi folosita de Ersun Yanal ii vom putea urmari pe Victor Moses, Mehmet Topal, Andre Ayew sau Islam Slimani.

De partea cealalta cei mai importanti jucatori sunt Artem Dzyuba si Sebastian Driussi, doi fotbalisti care pot marca golul calificarii pentru Zenit. Avand in vedere diferentele mici dintre cele doua formatii recomandam pariorilor sa mizeze pe optiunea sub 2.5 goluri, acest pronostic este cotat cu 1.60 si poate reprezenta cea mai inspirata alegere intr-un duel atat de echilibrat.