Pariul zilei – 21.02.2019

Bilet realizat de bonus in 21 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Benfica Lisabona – Galatasaray

Meciurile de astazi din Europa League pot oferi pariorilor multe oportunitati de a obtine cote profitabile, iar in articolul de astazi va vom oferi mai multe detalii despre confruntarea dintre Benfica Lisabona si Galatasaray, o partida care va poate spori veniturile. Cele doua grupari sunt o prezenta constanta in cupele europene si ambele formatii au ajuns in aceasta faza a competitiei Europa League dupa ce au terminat pe pozitia a treia din grupele Champions League.

Galatasaray a mai intalnit o echipa portugheza in acest sezon si trebuie subliniat faptul ca turcii au pierdut ambele intalniri cu FC Porto. Galatasaray a pierdut si partida din tur cu Benfica Lisabona, iar in deplasarea de pe Estadio Da Luz va fi foarte greu sa se impuna. Benfica a inregistrat deja 5 victorii consecutive, iar cel mai rasunator succes a fost victoria cu 10-0 obtinuta in campionat impotriva celor de la Nacional.

Gruparea din capitala Portugaliei nu a mai evoluat in Europa League din 2014, iar atunci a reusit sa ajunga pana in finala competitiei pe care a pierdut-o la penaltiuri. Inca nu putem anticipa daca Benfica va ajunge din nou in ultimul act al competitiei, dar ar trebui sa ne asteptam la o victorie in partida de astazi, un rezultat care este cotat cu 1.65 si va asigura calificarea in optimi.