Meciul zilei – 21.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 March, 2014. Postat in Meciul Zilei

Celta Vigo vs Malaga (21.03.2014) – ora 22:00
meciul zilei2Vineri seara de la ora 22:00 va avea loc prima partida din etapa cu numarul 29 in Spania Primera Division, Celta Vigo si Malaga urmand sa fie puse fata in fata. Acesta este si meciul zilei ales de noi.
Partida tur disputata la Malaga a fost dominata categoric de Celta Vigo, aceasta din urma castigand cu 0-5.
Celta VigoMalaga
Gazdele par sa scape usor usor de emotiile retrogradarii, avand sapte puncte castigate in ultimele cinci etape, urcand astfel pe locul 11 in clasament. Celta Vigo a ajuns la 33 de puncte, cu sapte peste zona de retrogradare, iar etapa trecuta a bifat un succes foarte important, scor 0-1 pe terenul lui Levante, echipa cu care se lupta pentru locul zece la ora actuala.Malaga de partea cealalta a baricadei este mult schimbata fata de sezonul trecut, cand a fost aproape de semifinalele Uefa Champions League. Oaspetii sunt in cadere libera, avand ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Cu 29 de puncte adunate in 28 de etape, formatia vizitatoare este a 14-a, cu numai trei puncte peste linia de plutire in acest moment.
Pariuri Celta Vigo vs Malaga
Info pariuri sportive: Celta Vigo (Draw no bet) @ 1.53

  • Am ales sa mergem pe mana echipei gazda, echipa superioara din mai multe puncte de vedere. Celta Vigo este o echipa in crestere acasa in ultima vreme, iar noi ne asteptam sa se impuna in acest meci, cu precizarea ca daca vom vedea o remiza, pariul va fi returnat.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

 

Tags: , , , ,