Pariuri Sportive – Astra vs Otelul – 21.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Astra vs Otelul (21.03.2014) – ora 19:00
liga1Primul meci al etapei cu numarul 24 in Romania Liga 1 va avea loc la Giurgiu, intre Astra si Otelul Galati. Balanta este de partea gazdelor, lucru firesc de altfel, iar inca un pas gresit aici ar scoate-o de tot din lupta pe Astra.
Din 2012 pana acum cele doua s-au duelat de patru ori. Otelul a castigat o data, un meci s-a terminat fara gol, iar Astra a bifat doua succese, printre care si cea din tur, 0-4 la Galati.
AstraOtelul
Dupa ce a fost egalata etapa trecuta in prelungirile cu Petrolul, Astra s-a indepartat la sase puncte de liderul Steaua, fiind a doua in clasament, fara sanse prea mari la titlu. Giurgiuvenii au cel mai bun atac din Liga 1, cu 51 de reusite, la fel ca Steaua. Cele 49 de puncte din dreptul ei o fac favorita la pozitia secunda, avand patru puncte peste urmatoarea clasata. Bilantul Astrei de acasa este dat de 9 victorii, 2 remize si 1 esec.Otelul Galati nu se poate lauda nici pe departe cu astfel de cifre, fiind una din candidatele la evitarea retrogradarii. Campioana Romaniei de acum trei ani este doar pe locul 13, cu 24 de puncte si un golaveraj de 25-39. Un singur punct ii desparte pe moldoveni de zona retrogradarii, insa acestia au inceput tare campionatul dupa pauza de iarna, avand sanse bune de salvare in aceste conditii.
Pariuri Astra vs Otelul
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.44

  • Am ales un pariu simplu pentru acest meci, un pariu pe victoria Astrei, echipa mai buna in mod clar in acest duel. Nu trebuie neglijata nici Otelul, formatie care a crescut dupa pauza de iarna, dar este macinata de inconstanta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , , , ,