Meciul zilei – 21.03.2019

Bilet realizat de bonus in 21 March, 2019. Postat in Meciul Zilei

Germania U21 – Franta U21

Dintre toate partidele care vor avea loc astazi am decis sa ne indreptam atentia spre duelul dintre selectionatele Under21 ale Germaniei si Frante, doua dintre cele mai puternice echipe din lume la aceasta categorie de varsta care promit sa ne ofere un meci de cea mai inalnta calitate.

In componenta celor doua formatii vor evolua cei mai taltentati tineri disponibili, iar in formula nemtilor ii putem urmari pe Arne Maier de la Hertha Berlin, Luca Waldschmidt de la Freiburg sau Nadiem Amiri care evolueaza pentru Hoffenheim. De partea cealalta, francezii vor conta pe Lucas Tousart si Houssem Aouar de la Lyon, Matteo Guendouzi de la Arsenal Londra sau Ibrahima Konate care evolueaza in campionatul german la RB Leipzig.

Nu va fi usor sa anticipam rezultatul final dintre cele doua adversare, dar trebuie sa va amintim ca selectionata germana are un stil de joc mai dinamic care presupune multa implicare fizica, in timp ce tinerii francezi au un nivel de tehnica superior si pot face diferenta printr-o executie individuala. Cele doua nationale de tineret nu s-au mai intalnit din 2013 si trebuie sa ne asteptam la un duel foarte tensionat chiar daca este doar un amical si cea mai inspirata alegere pentru pariori poate fi optiunea de sub 2.5 goluri care va dubleaza miza plasata.