Pariul zilei – 21.03.2019

Bilet realizat de bonus in 21 March, 2019. Postat in Pariul Zilei

Croatia – Azerbaijan

Stadionul Maksimir din Zagreb va fi in aceasta seara locul de desfasurare a unei partide foarte dezechilibrate in care gazdele de la Croatia vor primi vizita nationalei din Azerbaijan, iar in continuarea acestui articol vom expune cel mai indicat pronostic si mai multe detalii despre cele doua formatii. Pentru cele doua nationale acesta este primul meci din 2019, insa fotbalistii croati care evolueaza in marile campionate europeana deja au multe partide disputate in acest an si se afla intr-o forma fizica optima pentru acest duel.

Nu acelasi lucru este valabil si pentru echipa oaspetilor, cel mai important jucator din lotul reprezentativei din Azerbaijan este Maksim Medvedev care evolueaza pentru Qarabag. Majoritatea fotbalistilor din echipa azerilor evolueaza in campionatul, iar selectionerul acestora, Nikola Jurcevic, isi cunoaste foarte bine adversarii de astazi care au ajuns pana in finala Campionatului Mondial din 2018. Luka Modric, Ivan Rakitic si Ivan Perisic sunt in continuare cei mai importanti fotbalisti din formatia croatilor si experienta lor ar trebui sa ii ajute pe gazde sa obtina prima victorie din Preliminariile pentru Campionatul European.

Fiind doua natiuni tinere, cele doua nationale nu s-au intalnit decat in campania de calificare pentru Euro 2016 si atunci Croatia a castigat meciul de acasa cu scorul de 6-0, deci optiunea de peste 2.5 goluri cotata cu 1.55 poate reprezenta cea mai buna alegere pentru cei care doresc sa parieze.