Meciul zilei – 21.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 21 June, 2015. Postat in Meciul Zilei

Suedia U21 vs Anglia U21 (21.06.2015) – ora 19:00
meciul zilei2Cea de-a doua etapa din faza grupelor de la Campionatul European de tineret le va pune fata in fata diseara de la ora 19:00 pe Suedia U21 si Anglia U21. Se anunta un meci de care pe care, iar englezii sunt aproape obligati sa castige pentru a pastra sanse de calificare.
Suedia U21 Anglia U21
Momentan suedezii se afla la carma Grupei B, asta dupa ce in primul joc au reusit sa treaca de Italia U21, scor 2-1. Un nou rezultat pozitiv diseara ar putea insemna un pas urias catre faza sferturilor de finala, insa ramane de vazut. La prima vedere, lotul suedezilor pare net inferior in fata lotului britanicilor. La pariuri nordicii au usor sansa a doua. La polul opus se afla selectionata Angliei de tineret, echipa care mereu are o generatie buna, insa mai niciodata nu confirma. Cu jucatori precum Ings sau Harry Kane in lot, englezii sunt ultimii in Grupa B, dupa ce au pierdut primul meci, scor 0-1 in fata Portugaliei U21, nereusind sa gaseasca drumul spre gol. Orice alt rezultat in afara victoriei le poate fi fatal diseara.
Pariuri – Suedia U21 vs Anglia U21
Info pariuri sportive Ambele marcheaza @ 1.80

  • Pare un pariu curajos la prima vedere, insa merita riscul dupa parerea noastra. Ambele selectionate sunt capabile din punct de vedere ofensiv, astfel ca ne putem astepta la un duel cu goluri in ambele porti.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!