Pariul zilei – 21.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 21 June, 2015. Postat in Pariul Zilei

Stromsgodset vs Tromso (21.06.2015) – ora 19:00
pariul zilei2Astazi de la ora 19:00, ora Romaniei, Stromsgodset si Tromso vor fi puse fata in fata in cea de-a 13-a etapa din campionatul Norvegiei. De aici am ales si noi pariul zilei, cota de astazi fiind ceva mai mica decat de obicei, si anume 1.53.
Stromsgodset Tromso
Stromsgodset nu a avut cel mai bun inceput de sezon, insa echipa este clar in crestere de forma, venind dupa trei victorii in ultimele patru etape. Astfel, Stromsgodset a urcat in prima jumatate a clasamentului, iar o victorie astazi i-ar duce de pe locul opt, unde sunt acum, pe locul sase, la doar trei lungimi de podiumul din Tippeligaen. De partea cealalta se afla Tromso, o echipa care s-a prezentat neasteptat de slab pana acum. Mai exact, oaspetii au reusit sa obtina doar doua victorii in 12 etape, iar cu un total de noua puncte se afla pe locul 14, loc ce joaca barajul de retrogradare la final. Plus de asta, Tromso a castigat doar patru puncte din 18 posibile pe teren strain.
Pariuri Stromsgodset vs Tromso
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.53

  • Cota nu este una fabuloasa, insa merita incercata. Stromsgodset este in crestere de forma, asa cum am spus, iar in fata unei echipe din zona fierbinte, pe teren propriu, nu-si permite pasi gresiti.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!