Meciul zilei – 21.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 20 June, 2017. Postat in Meciul Zilei

Rusia vs Portugalia (21.06.2017) – ora 18:00
meciul zilei2Rusia si Portugalia vor fi adversare in cel mai interesant meci al zilei de miercuri, 21 Iunie 2017. Lovitura de start va fi data la ora 18:00, ora Romaniei, meciul facand parte din etapa a doua a fazei grupelor la Cupa Confederatiilor.
Rusia
Portugalia
Rusia se prezinta aici din postura de lider al Grupei A, dupa ce s-a impus in prima etapa contra Noii-Zeelande, scor 2-0. Gazda turneului s-ar multumi probabil si cu un egal aici, rezultat care ar tine-o pe loc de calificare. Totusi victoria i-ar asigura calificarea si ar scapa-o pe Rusia de stres in ultima etapa cu Mexic. Portugalia, cu Cristiano Ronaldo in prim plan, a scos o remiza in prima runda, scor 2-2 contra Mexicului. Lusitanii marcasera pe final, insa au fost egalati la doi in minutul de prelungire. Portugalia nu isi permite inca un pas gresit, insa in ultima runda va da piept cu mult mai slab cotata Noua Zeelanda.
Pariuri – Rusia vs Portugalia
Info pariuri sportive GG @ 1.93

  • Rusia este gazda turneului, dupa cum probabil stiti, asa ca are sansa ei, in timp ce Portugalia nu mai are nevoie de nicio prezentare cand vine vorba de atac. Speram sa vedem un meci spectaculos, cu goluri in ambele porti.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: