Pariul zilei – 21.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 20 June, 2017. Postat in Pariul Zilei

Mexic vs Noua Zeelanda (21.06.2017) – ora 21:00
pariul zilei2Am ales o cota de 1.55 pentru pariul zilei de miercuri, 21 Iunie 2017. Mexic si Noua Zeelanda se intalnesc de la ora 21:00 in cea de-a doua etapa de la Cupa Confederatiilor, nord-americanii fiind mari favoriti.
Mexic
Noua Zeelanda
Mexic a dat piept cu Portugalia in etapa de deschidere, reusind sa scoata un punct in minutele de prelungire, scor 2-2. Selectionata de pe continentul american nu are alta varianta decat victoria aici, asta pentru a pastra sanse bune de calificare in continuare. In ultima etapa, Mexic va da piept cu gazda turneului, Rusia. De partea cealalta a baricadei o avem pe Noua Zeelanda, echipa cea mai slab cotata la acest turneu. Aceasta a inceput cu stangul, pierzand in fata Rusiei in primul meci, scor 0-2. Partida a fost controlat in mare parte de rusi, iar neo-zeelandezii au sanse minime si in aceasta intalnire, realistic vorbind.
Pariuri – Mexic vs Noua Zeelanda
Info pariuri sportive 1 pauza / 1 final @ 1.55

  • Ne asteptam ca diferenta de valoare dintre cele doua formatii sa isi spuna cuvantul, iar Mexic sa controleze jocul si sa preia conducerea pe tabela de marcaj inca de la pauza.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!