Meciul zilei – 21.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 November, 2014. Postat in Meciul Zilei

Viitorul vs Concordia Chiajna (21.11.2014) – ora 18:00
meciul zilei2Cea de-a 15-a etapa din campionatul intern va fi deschisa vineri seara de la ora 18:00, atunci cand Viitorul si Concordia Chiajna vor fi puse fata in fata. Gazdele au prima sansa, asta datorita faptului ca traverseaza o perioada excelenta, spre deosebire de formatia adversa.
Viitorul Concordia Chiajna
Viitorul este una dintre cele mai in forma echipe ale momentului in Liga 1, fara infrangere de saptamani buni. In ultimele cinci etape gazdele au bifat trei victorii si doua egaluri, indepartandu-se la trei puncte de zona retrogradarii. Echipa lui Gica Hagi are un golaveraj negativ, la limita, 17-18, insa echipa se afla pe drumul bun totusi daca ne raportam la ceea ce am vazut in ultima perioada. Concordia Chiajna vine la acest meci dupa cinci etape fara victorie, cinci etape in care a bifat patru egaluri si o singura infrangere. Ilfovenii sunt pe locul 15, sub linia de plutire, cu 12 puncte si un golaveraj de 11-21 in dreptul lor. Chiajna are trei puncte in spatele zonei de salvare, insa in acest ritm nu se anunta tocmai o misiune usoara pentru Concordia in incercarea de a se salva.
Pariuri Viitorul vs Concordia Chiajna
Info pariuri sportive: Viitorul DNB @ 1.45

  • Sportingbet ofera una dintre cele mai bune cote de pe piata pentru acest pronostic. Viitorul se afla pe val, iar noi mizam pe o continuare a formei bune din partea gazdelor. Am ales victoria trupei lui Hagi, cu returnare de miza in caz de egal.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!