Pariul zilei – 21.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 November, 2014. Postat in Pariul Zilei

Karpaty vs Shakhtar (21.11.2014) – ora 19:00
pariul zilei2Vineri seara de la ora 19:00, ora Romaniei, va fi deschisa cea de-a 12-a etapa din campionatul Ucrainei, iar campioana en-titre, Shakhtar Donetsk, se va deplasa pe terenul lanternei rosii, Karpaty. Cota pariului zilei de astazi este de 1.60 in momentul de fata.
Karpaty Shakhtar
Karpaty este ultima clasata in Ucraina Premier League, asta datorita penalitatilor primite din partea federatiei. Echipa ar fi trebui in mod normal sa aiba noua puncte, insa are zero acum, la doar trei puncte de zona salvatoare. Acest lucru le da sperante gazdelor in continuare ca se pot salva, nefiind deloc o misiune tocmai complicata, avand in vedere ca Mariupol este cea mai slaba echipa din campionat fara dubii. Shakhtar Donetsk nu traverseaza cea mai buna perioada a ei din actuala stagiune, venind dupa cinci etape in care a obtinut numai patru puncte. Formatia pregatita de Mircea Lucescu ocupa locul trei la ora actuala, cu 22 de puncte. Golaverajul de 22-7 este unul de admirat de asemenea. Shakhtar este la patru puncte de Dnepr si la cinci de liderul Dinamo Kiev dupa 11 etape scurse.
Pariuri Karpaty vs Shakhtar
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.60

  • Shakhtar este net superioara la orice capitol, iar noi mizam pe victoria acestora in deplasarea de astazi. Mai mult decat atat, ne asteptam ca oaspetii sa preia avantajul pe tabela inca din prima repriza.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!