Pronostic – Bastia vs Lyon – 22.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 November, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic lyon marseille cupa ligii 2014

Ziua de sambata in fotbalul din prima liga franceza va fi deschisa de un duel foarte interesant, un duel intre Bastia, echipa din a doua jumatate a clasamentului si Lyon, cea mai in forma trupa a momentului in Ligue 1.

Bastia are ca obiectiv in aceasta stagiune salvarea de la retrogradare, iar pana acum se mentine deasupra zonei fierbinti. Gazdele ocupa locul 15 in momentul de fata, cu 13 puncte si un golaveraj de 11-17, la doar un singur punct peste locurile retrogradabile. Pe teren propriu Bastia a castigat noua puncte din 21 posibile.

Dupa cum am spus, Lyon este cea mai in forma echipa a momentului in fotbalul francez, castigand toate meciurile in ultimele cinci etape, reintrand astfel in cursa pentru titlu. Oaspetii au un golaveraj de 27-11, iar alaturi de Marseille se lauda cu cel mai bun atac din campionat. Cele 26 de puncte ii plaseaza pe cei de la OL pe locul trei, la un punct de PSG si la doua de liderul Marseille.

Lyon a castigat ambele confruntari directe cu bastia in sezonul precedent, scor 3-1 pe acest teren si 4-1 in fata propriilor suporteri, in Aprilie 2014.

Pronostic: Lyon DNB @ 1.44
Lyon are majoritatea argumentelor in favoarea ei la partida aceasta, iar noi mizam pe o victorie a oaspetilor sambata seara. Totusi am ales un pariu mai putin riscant, iar in caz de egalitate banii vor fi rambursati.