Meciul zilei – 22.01.2019

Bilet realizat de bonus in 22 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Argentina U20 – Ecuador U20

Marea favorita in Grupa B a Cupei Americii Under 20 este Argentina, una dintre cele mai talentate formatii de la acest turneu va intalni astazi selectionata ecuadoriana sub 20 de ani intr-o partida ce va fi prefatata in continuarea acestui articol. In mod surprinzator Ecuador se afla pe prima pozitie a clasamentului, dupa 2 meciuri disputate tinerii pregatiti de Jorge Celico au adunat 3 puncte si au momentan cele mai multe goluri marcate.

Victoria ecuatorienilor a fost obtinuta in meciul cu Paraguay, o adversara cu care selectionata Under 20 a Argentinei a terminat la egaliate in singura partida disputata pana acum. Chiar daca inceputul acestui turneu nu a fost cel mai reusit, argentinienii vor incerca sa castige astazi cele 3 puncte si sa redevina favorita la calificarea in faza urmatoare a competitiei.

In palmaresul nationalei argentiniene la aceasta categorie de varsta se afla 5 titluri de campioana a Americii de sud si 6 Campionate Mondiale, deci cu un asemenea istoric pumele au toate motivele sa incere sa castige si aceasta editie a Cupei Americii. Chiar daca inca sunt foarte tineri exista cativa jucatori argentinieni care evolueaza la cluburi importante din Europa, iar experienta acumulata de acesti fotbalisit ii poate ajuta in acest duel, victoria pumelor este cotata cu 1.80 de majoritatea caselor de pariuri si reprezinta cel mai indicat pronostic din aceasta partida.