Pariul zilei – 22.01.2019

Bilet realizat de bonus in 22 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Benfica – FC Porto

Cele mai puternice echipe ale Portugaliei se vor intalni in aceasta seara de la ora 21:45 intr-o partida din semifinalele Cupei Ligii Portugaliei, o competitie in care ambele formatii sunt favorite la cucerirea trofeului. Gazdele acestei partide sunt cei de la Benfica, ocupanta locului secund din campionatul portughez care in ultimele 5 partide a obtinut 4 victorii si a suferit o infrangere la Portimonense. Mai trebuie sa amintim ca ultimele doua meciuri au fost disputate in deplasare la Guimaraes si gruparea din Lisabona a reusit sa se impuna in ambele intalniri cu scorul de 1-0.

Si FC Porto traverseaza o perioada foarte buna, fotbalistii antrenati de Sergio Conceicao au 9 victorii in ultimele 10 partide si singura formatie care a reusit sa evite infrangerea este Sporting Lisabona, adversara locala a celor de la Benfica. Acea partida s-a terminat la egalitate fara nici un gol marcat si nici in duelul de astazi nu trebuie sa ne asteptam la o diferenta mare de scor.

Benfica a reusit in cea mai recenta partida directa sa provoace ultimul esec din campionat al celor de la FC Porto, iar faptul ca agentiile de pariuri acorda prima sansa la victorie oaspetilor poate fi speculat de pariori, varianta de sansa dubla 1X este cotata cu 1.55 si va aduce profit si in cazul in care vom avea prelungiri.