Meciul zilei – 22.03.2019

Bilet realizat de bonus in 22 March, 2019. Postat in Meciul Zilei

Bulgaria – Muntenegru

In prima grupa a preliminarilor pentru Campionatul european sunt mai multe echipe care pot emite pretentii pentru un loc la turneul final, iar Bulgaria si Muntenegru sunt doua dintre formatiile care au sanse reale sa termine pe primele doua pozitii. Marea favorita in Grupa A este Anglia, dar nu trebuie sa uitam de Cehia si chiar de selectionata din Kosovo care poate crea cateva rezultate surprinzatoare.

Reprezentativa din Muntenegru a evoluat in aceasi grupa cu cea a Romaniei in Nations League, iar trupa pregatita de Ljubisa Tumbakovic nu a reusit sa marcheze nici un gol in partidele cu tricolorii. Nici nationala Bulgariei nu a avut o evolutie foarte stralucita in acesta competitie, gazdele de astazi au terminat pe pozitia secunda desi au avut o grupa usoara cu Norvegia, Slovenia si Cipru.

Avand in vedere ca acesta este primul meci din campania de calificare nu trebuie sa asteptam ca cele doua selectionate sa riste foarte mult, de altfel Muntenegru nu il poate folosi pe Stefan Savic, fundasul de la Atletico Madrid fiind accidentat. In aceste conditii este posibil ca Bulgaria sa castige aceasta confruntare, dar cel mai indicat pronostic este varianta de sub 2.5 goluri marcate, un pronostic care va aduce cota 1.50 si poate fi castigator si in cazul in care cele doua echipe termina la egalitate.