Pariul zilei – 22.03.2019

Bilet realizat de bonus in 22 March, 2019. Postat in Pariul Zilei

Moldova – Franta

Campiona Mondiala din 2018 isi va incepe campania de calificare pentru Campionatul European cu o partida in deplasare in Republica Moldova, o adversara care nu ar trebui sa puna probleme selectionatei cocosului galic. Francezii au terminat anul 2018 cu o victorie intr-un amical disputat in compania reprezentativei din Uruguay, iar prima partida din acest an reprezinta o sansa foarte buna pentru jucatorii lui Didier Deschamps sa obtina si primul succes.

Formatia Republicii Moldova nu se poate compara cu echipa Frantei in care cei mai importanti fotbalisti sunt Kylian Mbappe, Antoine Griezmann, Raphael Varane sau Paul Pogba. Probabil ca nu toti titularii vor fi folositi in aceasta partida, dar campioana mondiala are un lot foarte valoros si are mai multi jucatori de rezerva care pot fi folositi in aceasta deplasare.

In precedentele 5 partide ambele formatii au suferit cate o singura infrangere, dar trebuie sa tinem cont de faptul ca Moldova a fost invinsa de Kazakhstan intr-un meci amical, in timp ce Olanda a provocat cel mai recent esec al francezilor intr-o confruntare din UEFA Nations League. Pana acum nu am avut nici o confrutnare directa intre Moldova si Franta, dar rezultatul final nu va fi deloc dificil de anticipat, totusi pentru pariori cea mai sugerata alegere este varainta peste 2.5 goluri care este cotata cu 1.50 deoarece francezii ar trebui sa se impuna la o diferenta mare de scor.