Meciul zilei – 22.05.2019

Bilet realizat de bonus in 22 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Lokomotiv Moscova – Ural

Arena din Samara va fi astazi gazda unei confruntari foarte importante intre Lokomotiv Moscova si Ural, cele doua echipe care se vor intalni in finala Cupei Rusiei, o partida pe care o vom analiza in continuarea acestui articol. Favorita caselor de pariuri in acest meci este Lokomotiv Mosocova, gruparea din capitala Rusiei are in palmares 7 Cupe si 3 titluri de campioana, cel mai recent succes fiind inregistrat anul trecut atunci cand au reusit sa castige campionatul dupa o pauza de 14 ani.

In formatia antrenata de Yuri Semin cel mai experimentat jucator este Igor Denisov, dar pe langa acesta se mai remarca Anton Miranchuk, Jefferson Farfan si Fedor Smolov. In Cupa Rusiei Lokomotiv a eliminat pe Baltika, Yenisey, Kazan si FK Rostov, dar a reusit multe rezultate bune si in campionat acolo unde ocupa pozitia secunda din clasament si are asigurata calificarea in Champions League.

Adversara de astazi a moscovitilor a fost intalnita si in cea mai recenta partida din campionat disputata pe terenul celor de la Ural, scorul final a fost 2-2, insa trebuie sa tinem cont de faptul ca cele doua formatii vor evolua cu mai multa motivatie in meciul de astazi. Ural nu a mai obtinut o victorie in ultimele 5 partide, deci succesul celor de la Lokomotiv, cotat cu 1.65, este cel mai indicat pronostic in finala Cupei Rusiei.