Pariul zilei – 22.05.2019

Bilet realizat de bonus in 22 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Dunarea Calarasi – Concordia Chiajna

O partida cruciala va avea loc astazi de la ora 18:30 atunci cand se vor intalni Dunarea Calarasi si Concordia Chiajna doua formatii care se afla in zona retrogradarii si care vor incerca pe acest final de sezon sa obtina mai multe puncte. Oaspetii de la Concordia Chiajna se afla pe ultima pozitie a clasamentului si sunt obligati sa castige in acest duel pentru a mai spera la mentinerea in primul esalon al fotbalului romanesc.

Formatia din Chiajna are deja 3 infrangeri consecutive si este echipa cu cele mai multe goluri incasate din Grupa de retrogradare.
Nici Dunarea Calarasi nu se poate lauda cu rezultate mai bune, jucatorii antrenati de Dan Alexa au marcat doar 5 goluri de la finalizarea sezonului normal si cu cele 22 de puncte adunate pana in prezent au mai multe sanse de a ramane in Liga I.

De altfel, Dunarea Calarasi se afla la debutul pe prima scena a fotbalului romanesc si multi dintre fotbalistii gazdelor au fost adusi anul trecul de la alte formatii. Chiar si in aceste conditii Dunarea a reusit sa castige partida directa impotriva Concordiei disputata in sezonul normal, iar astazi pariorii ar trebui sa mizeze tot pe un succes al trupei din Calarasi pentru o cota de 1.65 deoarece formatia gazdelor este mult mai motivata sa obtina victoria.