Meciul zilei – 22.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 22 June, 2014. Postat in Meciul Zilei

SUA vs Portugalia (23.06.2014) – ora 01:00
meciul zilei2Cel mai tare meci al zilei de azi in opinia naostra este cel din Grupa G de la Cupa Mondiala, si anume duelul dintre selectionata Statelor Unite si cea a Portugaliei. Meciul va incepe imediat dupa miezul noptii, la ora 01:00. Acum 12 ani cele doua tabere se intalneau la Cupa Mondiala din Japonia si Coreea de Sud, SUA castigand atunci cu 3-2 tot in faza grupelor.
SUA Portugalia
Echipa Statelor Unite ale Americii vine dupa patru victorii la rand, de fiecare data marcand cate doua goluri. Trei succese au fost in pregatirea de dinaintea acestui turneu final, pe cand ultimul dintre ele a avut loc in prima runda din faza grupelor, 2-1 cu Ghana. Americanii nu-l vor avea pe Altidore la dispozitie, acesta nefiind 100% refacut dupa accidentarea in fata Ghanei din minutul 23. Pe de alta parte, Portugalia ar trebui sa dea o replica buna dupa umilinta in fata Germaniei de acum cateva zile, scor 0-4. Lusitanii sunt ultimii in Grupa G, iar daca nu se vor impune aici se pot considera in proportie de 100% ca si eliminati de la turneul final. Misiunea este cu atat mai grea cu cat de la trupa europeana vor lipsi Pepe, suspendat, dar si Hugo Almeida si Coentrao, accidentati.
Pariuri SUA vs Portugalia 
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.80

  • Dupa umilinta din primul meci, ne asteptam ca acum sa vedem o echipa super motivata a Portugaliei si in acelasi timp sa vedem o confirmare a superioritatii lusitanilor fata de americani si pe tabela de marcaj la final.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,