Pariuri Sportive – Grasshoppers vs Wil – 22.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 22 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Grasshoppers vs Wil (22.06.2014) – ora 17:00
In aceasta dupa amiaza de la ora 17:00 se va disputa partida amicala dinter Grasshoppers si Wil, o partida buna de pariat la prima vedere, avand in vedere si cotele oferite de bet365 in momentul de fata.
Cele doua s-au mai intalnit intr-un amical la inceputul acestui an, Grasshoppers reusind sa se impuna atunci cu scorul de 3-1.
Grasshoppers Wil
Echipa gazda va sustine in aceasta dupa amiaza cel de-al doilea amical al verii dupa cel pierdut in urma cu trei zile, scor 1-3 pe terenul lui Winterthur. Echipa a incheiat sezonul campionatul din Elvetia Super League tot cu o infrangere, insa in precedentele trei meciuri jucate pe teren propriu a bifat trei victorii, marcand in medie peste trei reusite pe meci, atacul fiind in mod clar punctul forte. Wil este la al patrulea amical in fata lui Grasshoppers in ultimii doi ani si jumatate, bifand de fiecare data in acest meciuri numai esecuri, scorul general fiind de 11-5, de fiecare data cele doua tabere oferind meciuri frumoase, spectaculoase si cu multe reusite. Pentru Wil acesta este primul meci din pregatirea de vara, neavand nici un joc disputat de mai bine de o luna.
Pariuri Grasshoppers vs Wil
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.50

  • Ne asteptam ca superioritatea celor de la Grasshoppers sa se vada si pe tabela de marcaj in acest meci amical cu Wil, o echipa de liga secunda din Elvetia, net inferioara din toate punctele de vedere.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,