Pariuri Sportive – Sturm Graz vs Kapfenberg – 23.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 22 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Sturm Graz vs Kapfenberg (23.06.2014) – ora 19:00
Luni seara de la ora 19:00, ora Romaniei, Sturm Graz si Kapfenberg vor fi puse fata in fata intr-un meci de pregatire, cele doua tabere fiind deja cu gandul la sezonul ce sta sa inceapa.
Acesta s-au intalnit ultima data in 2012, de doua ori in decursul acelui an. Dupa un 0-0 la Kapfenberg, Sturm Graz s-a impus in retur pe teren propriu, scor 2-1.
Sturm Graz Kapfenberg
Echipa gazda disputa al doilea meci amical din aceasta vara dupa cel de acum patru zile pierdutin fata celor de la Inetr Baku, scor 2-3. Sturm Graz nu a avut nici un sezon prea reusit stagiunea trecuta, terminand pe cinci in Austra, ratand locurile de Europa League. Plus de asta, meciurile jucate acasa nu au adus numai rezultate bune, ba chiar au insemnat evolutii si scoruri sub asteptari si sub pretentii. Fara victorie pe terenul lui Sturm Graz in ultimele sase meciuri jucate, Kapfenberg este outsider clar si la acest meci, dovada si cota oferita de agentii la ora actuala, in jur de 5.50 pentru un eventual succes. Oaspetii au disputat doua amicale pana acum, bifand un egal si un esec. Ultimul succes pe teren strain a fost in Aprilie, scor 3-1 cu Parndorf in liga secunda a Austriei.
Pariuri Sturm Graz vs Kapfenberg
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.40

  • Sturm Graz ar trebui sa nu aiba probleme in mod normal contra unei echipe din liga secunda a Austriei, mai ales ca a bifat deja un meci amical. Ne-am indreptat atentia catre un pariu simplu, pe victoria gazdelor.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,