Meciul zilei – 23.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 22 June, 2014. Postat in Meciul Zilei

Petrolul vs V. Novgorod (23.06.2014) – ora 17:00
meciul zilei2Petrolul Ploiesti si V. Novgorod vor fi puse fata in fata astazi de la ora 17:00 in ceea ce reprezinta primul amical atat pentru ploiesteni cat si pentru formatia din Rusia. Cele doua tabere se intalnesc acum pentru prima data in istorie.
Petrolul V. Novgorod
Petrolul Ploiesti este data ca favorita de toate agentiile de pariuri, una dintre cele mai bune cote pentru 1 solist putand fi gasita la bet365, 1.50 in momentul de fata. Lupii galbeni nu au mai disputat un meci de pe 20 Mai, de la victoria cu Corona Brasov, scor 3-0 in deplasare in ultima etapa a Ligii 1. Raportandu-ne la cifrele din sezonul trecut, este firesc sa consideram defensiva Petrolului drept punctul forte al echipei. De cealalta parte, rusii au avut un sezon dezastruos in competitia interna stagiunea precedenta, terminand penultimii in Rusia, cu 21 de puncte, iar din sezonul viitor vor evolua in liga secunda. Fara meciuri in picioare de peste cinci saptamani, V. Novgorod poate fi considerata net inferioara fata de Petrolul Ploiesti, dovada si cotele oferite de agentii, in jur de 4.50 pentru victoria rusilor.
Pariuri Petrolul vs V. Novgorod 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.50

  • Desi este primul meci amical pentru ambele tabere, ne asteptam ca Petrolul sa se impuna in fata unei echipe modeste din Rusia, plus ca bet365 ofera o cota foarte atractiva pentru acest pariu.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,