Meciul zilei – 22.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 22 June, 2016. Postat in Meciul Zilei

Italia vs Irlanda (22.06.2016) – ora 22:00
meciul zilei2Aruncand o privire peste cote, putem spune ca Italia si Irlanda se intalnesc diseara de la ora 22:00 in cel mai echilibrat meci al zilei la EURO. Se anunta un meci interesant, mai ales ca italienii sunt deja calificati in optimi.
Italia
Irlanda
Italia a inceput in forta acest turneu final, cu o victorie in fata Belgiei, scor 2-0, desi pornea clar cu sansa a doua. A urmat apoi meciul foarte echilibrat cu Suedia, doar golul lui Eder din finalul meciului facand diferenta. Astfel, Italia are sase puncte si va termina pe primul loc in grupa. Antonio Conte isi permite astfel sa odihneasca astazi o parte din jucatorii de baza. Irlanda mai are sanse la calificarea in optimi, insa pentru asta este obligata sa se impuna diseara contra Italiei. Nu va fi deloc usor, insa au fost destule surprize la acest turneu final astfel incat sa nu ne mai surprinda nimic. Irlandezii au un punct in Grupa E, la fel ca Suedia, dar un golaveraj mai slab, de 1-4, fiind astfel ultimii in clasamentului grupei.
Pariuri – Italia vs Irlanda
Info pariuri sportive Sub 2,5 goluri @ 1.44

  • Italia are o defensiva de fier, fara gol primit, pe cand Irlanda un exceleaza pe parte ofensiva. Mergem pe un meci strans si fara prea multe reusite, maximum doua.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!