Meciul zilei – 22.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 22 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

Carlisle vs Sunderland (22.07.2014) – ora 21:30
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri amicale ale zilei de azi in opinia noastra este unul 100% britanic, intre doua formatii din Anglia, Carlisle si Sunderland. Lovitura de start va fi data la ora 21:30. In debutul acestui an cele doua s-au duelat si in FA Cup, Sunderland castigand cu 3-1 acasa.
Carlisle Sunderland
Carlisle se afla astazi la primul amical al acestei veri, iar acest lucru ar putea reprezenta un dezavantaj in plus, pe langa toate celelalte, in frunte cu faptul ca echipa gazda are un lot net inferior din punct de vedere valoric si nu numai. Carlisle a evolua in League One sezonul trecut, a treia liga engleza mai exact, insa a terminat pe locul 22 din 24 si a retrogradat astfel in League Two. Sunderland este fara doar si poate echipa mai buna intr-un astfel de duel, venind din Premier League, acolo unde sezonul trecut a trait periculos, salvandu-se cu greu pe final. Sunderland a inceput deja seria meciurilor amicale, castigand cu 5-1 in fata celor de la Darlington in urma cu trei zile, tot in deplasare. Bet365 ofera o cota de 1.57 pentru succesul echipei.
Pariuri Carlisle vs Sunderland
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.57

  • Sunderland nu ar trebui sa aiba probleme in conditii normale contra unei formatii de liga a patra din Anglia, iar noi ne indreptam atentia catre un succes al pisicilor negre.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,