Pariul zilei – 22.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 22 July, 2014. Postat in Pariul Zilei

Zalgiris vs Dinamo Zagreb (22.07.2014) – ora 21:15
pariul zilei2Zalgiris si Dinamo Zagreb vor fi puse fata in fata diseara de la ora 21:15 iar de la acest meci ne-am ales pariul zilei azi, cota fiind de ceva mai mare decat in ultimele zile, si anume 1.95 la bet365.
Partida tur dintre cele doua formatii a fost castigata de Dinamo Zagreb, scor 2-0 in fata propriilor suporteri.
Zalgiris Dinamo Zagreb
Zalgiris este campioana Lituaniei, neavand adversara pe masura in competitia interna. La mijlocul campionatului gazdele sunt lideri si se indreapta catre un nou succes. Campioana Lituaniei a disputat si un amical in ultima luna, fiind in pauza dintre tur si retur in campionat, terminand la egalitate in acel meci de pregatire cu APOEL, o echipa ceva mai bine cotata la prima vedere. Dinamo Zagreb vine la acest meci dupa ce a inceput in weekenuld si campionatul din Croatia, castigand cu 4-0 acasa in fata celor de la Belupo. Echipa nu a rupt gura targului in amicale, plus ca a pierdut si Super Cupa Croatiei, insa dupa ultimele doua victorii este limpede ca Dinamo Zagreb se afla in crestere de forma, atacul fiind la inaltime.
Pariuri Zalgiris vs Dinamo Zagreb
Info pariuri sportive: Dinamo Zagreb -1.0 HA @ 1.95

  • La fel ca in tur, ne asteptam ca Dinamo Zagreb sa se impuna fara prea multe emotii, iar noi mizam pe un succes la minim doua goluri diferenta. Totusi pariul nu este pierdut in cazul unei victorii la limita de un gol, caz in care miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,