Meciul zilei – 22.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 22 July, 2015. Postat in Meciul Zilei

Fenerbahce vs Marseille (22.07.2015) – ora 20:30
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante dueluri amicale de astazi in fotbalul european va avea loc de la ora 20:30, atunci cand Fenerbahce si Marseille vor fi puse fata in fata. Cotele sunt foarte echilibrate, chiar egale pentru victoriile celor doua formatii la anumite agentii online.
FenerbahceMarseille
Fenerbahce a fost mult mai activa decat Marseille pe parcursul verii, acest lucru urmand sa fie de partea lor cel mai probabil. Turcii au sustinut sase meciuri amicale pana acum, reusind sa-si treaca in cont cinci victorii si un singur esec, acesta din urma venind in fata lui Dnipro, scor 0-1 acum o saptamana de zile. De precizat ca Fener i-a adus vara aceasta pe van Persie si Nani.Asa cum spuneam, Marseille are dezavantajul lipsei meciurilor in picioare. Francezii au sustinut un singur meci de pregatire in aceasta vara, acum patru zile, cand s-au impus fara drept de apel in fata unei tabere net inferioare, Etoile Du Sahel, scor 5-1 in deplasare. OM vine dupa un sezon modest in Ligue 1 si a pierdut cateva piese importante in aceasta vara.
Pariuri – Fenerbahce vs Marseille
Info pariuri sportive 1X @ 1.50

  • Cotele oferite de majoritatea agentiilor de pariuri online sunt foarte echilibrate. Mizam insa pe o victorie, sau pe macar un egal scos de turci aici, mai ales ca Fener s-a intarit considerabil pe parcursul acestei veri.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!