Pronostic – Sturm Graz vs Besiktas – 22.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 22 July, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic - Sturm Graz vs Besiktas - 22.07.2015

Diseara incepand cu ora 20:00 vom avea parte de un duel amical intre Sturm graz, echipa care a terminat pe patru sezonul trecut in campionatul Austriei, si Besiktas, a treia clasata in Turcia stagiunea precedenta.

Sturm Graz a fost destul de activa pe parcursul verii, sustinand cinci meciuri de pregatire, fara a rupe gura targului. Austriecii si-au trecut in cont trei victorii si doua infrangeri, cel mai puternic adversar fiind Zenit, in fata caruia a pierdut cu 0-1. Echipa a debutat si in noua editie a campionatului intern, impunandu-se cu 6-0 in deplasarea de la Hartberg.

Pe de alta parte, Besiktas are dezavantajul faptului ca nu a mai disputat un meci de aproape doua luni de zile, de la sfarsitul lunii Mai, abia acum urmand sa-si inceapa seria de amicale din vara aceasta. Trupa din Istanbul este usor favorita la agentiile de pariuri, insa nu va avea viata usoara, dovada si cota destul de mare din acest moment, plus ca Besiktas nu e tocmai o forta cand vine vorba de meciurile jucate in deplasare.

Pronostic: X2 @ 1.44
Chiar si asa, diferenta de valoare intre cele doua loturi este una considerabila si ne asteptam ca acest lucru sa se reflecte si pe tabela de marcaj. Mai exact, mizam pe cel putin un egal scos de turci in fata celor de la Sturm Graz diseara.

Tags: