Pronostic – FC Botosani – Legia – 23.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 22 July, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic - FC Botosani - Legia - 23.07.2015

Joi seara de la ora 20:00, FC Botosani, echipa aflata in premiera in cupele europene, va primi vizita polonezilor de la Legia Varsovia in mansa retur a celui de-al doilea tur preliminar din Europa League.

FC Botosani a obtinut calificarea in Europa League desi a incheiat stagiunea trecuta pe locul opt in Liga 1, insa patru echipe mai bine clasate nu au drept de joc in cupele europene. Ai nostri au trecut deja de un tur preliminar, eliminand-o pe Tskhinvali, scor 5-1 la general, aducand sase puncte la coeficient. Acum insa gazdele sunt aproape de eliminare, insa calificarea nu e jucata in totalitate.

Legia Varsovia este un nume mult mai sonor si polonezii erau favoriti inca dinaintea mansei tur. Oaspetii s-au impus cu 1-0 saptamana trecuta pe teren propriu, iar acum au prima sansa la calificare fara dubii. Echipa a pierdut Super Cupa Poloniei, scor 1-3 acum aproape doua saptamani in fata lui Lech Poznan. Totusi Legia a debutat cu dreptul in campionat, 4-1 in prima etapa pe terenul lui Slask. O singura data au pierdut polonezii in precedentele noua deplasari din toate competitiile, incluzand si doua meciuri amicale aici.

Pronostic: Legia DNB @ 1.53
Desi ne-ar placea ca romanii sa mearga mai departe, firesc, Legia are totusi o echipa superioara la majoritatea capitolelor. Mizam pe victoria oaspetilor aici, cu returnarea mizei in cazul unui rezultat de egalitate.

Tags: