Pariul zilei – 23.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 22 July, 2015. Postat in Pariul Zilei

Shirak vs AIK Stockholm (23.07.2015) – ora 15:30
pariul zilei2Cota 1.75 avem pentru pariul zilei din aceasta joi. Cum era de asteptat, pariul a fost ales din Europa League, acolo unde avem parte de mansa retur a turului doi din faza preliminariilor, iar Shirak (Armenia) va primi vizita lui AIK Stockholm (Suedia).
ShirakAIK Stockholm
Shirak era vazuta clar cu sansa a doua inca de la inceput, iar saptamana trecuta a fost depasita in mansa tur, scor 0-2, fiind aproape eliminata acum. Armenii au mai trecut de un tur preliminar, eliminandu-i pe cei de la Zrinjski (Bosnia). Echipa are o cota in jur de 4.20 pentru un eventual succes joi seara, si de peste 14.00 pentru a se califica mai departe in UEL..N-avem dubii vis a vis de superioritatea suedezilor in aceasta partida, lucru confirmat si la meciul tur, atunci cand AIK Stockholm, nume mult mai sonor decat Shirak, s-a impus cu 2-0, asigurandu-si in mare masura prezenta in turul trei. Nordicii au avut si ei de trecut de inca un tur in UEL, eliminand-o pe VPS dupa 6-2 la general.
Pariuri Shirak vs AIK Stockholm 
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.75

  • Cea mai buna cota pentru acest pariu poate fi gasita in oferta Sportingbet la ora actuala. Mergem pe mana oaspetilor, putin riscant, acestia fiind probabil relaxati dupa rezultatul din tur.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: