Meciul zilei – 22.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 21 August, 2015. Postat in Meciul Zilei

Sunderland vs Swansea (22.08.2015) – ora 17:00
meciul zilei2Sunderland si Swansea City se vor duela sambata dupa amiaza de la ora 17:00, in cea de-a treia runda din Premier League. Se anunta un meci pe cinste, intre doua formatii aflate in ipostaze diferite dupa primele doua runde scurse.
SunderlandSwansea
Pisicile negre n-au reusit sa-si treaca in cont nici un punct dupa doua etape, pierzand ambele jocuri de pana acum, 2-3 vs Leicester in deplasare si 1-3 vs Norwich acasa, incasand sapte goluri si avand cea mai slaba defensiva din Anglia, asta in conditiile in care a intalnit formatii de mana a doua din Premier League in mod normal.Swansea in schimb s-a prezentat excelent, scotand un egal pretios in prima etapa pe terenul lui Chelsea, scor 2-2, dupa care a venit o victorie fara prea multe emotii in fata lui Newcastle, scor 2-0 acasa. Astfel, galezii au patru puncte si un golaveraj de 4-2, fiind pe locul sase la ora actuala, iar Shelvey & co se vor bate cu siguranta la Top 10 din nou.
Pariuri – Sunderland vs Swansea
Info pariuri sportive Swansea DNB @ 1.44

  • Swansea a aratat o forma impresionanta in primele doua etape, prezentandu-se admirabil, in timp ce Sunderland se afla intr-o situatie diferita, fiind cea mai slaba din campionat dupa primele doua jocuri.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!