Pariul zilei – 22.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 21 August, 2015. Postat in Pariul Zilei

Lyon vs Rennes (22.08.2015) – ora 18:00
pariul zilei2Lyon si Rennes vor fi puse fata in fata sambata seara de la ora 18:00, ora Romaniei, in cadrul etapei cu numarul trei din Franta Ligue 1. De aici am ales si noi Pariul Zilei, la o cota de 1.60 in oferta Sportingbet, aceasta fiind practic cea mai buna cota de pe piata.
Lyon Rennes
OL a fost destul de activa pe parcursul verii, insa nu s-a prezentat tocmai laudabil in amicale. Echipa a inceput cu un esec si sezonul oficial, pierzand Super Cupa Frantei, 0-2 contra campioanei PSG. In noua editie de Ligue 1 gazdele au inceput bine, cu o remiza alba in fata lui Lorient si o victorie pe terenul lui Guingamp, 1-0, stand bine cu patru puncte din sase si fara gol primit. Rennes n-a reusit sa obtina nici un punct in dubla din stagiunea precedenta cu Lyon, pierzand cu 0-2 aici si cu 0-1 in returul de pe teren propriu. Echipa a debutat cu un esec in noul campionat, 1-2 in fata lui Bastia in deplasare, dupa care a urmat victoria de pe teren propriu, 1-0 contra celor de la Montpellier. Rennes a terminat pe noua in campionatul precedent.
Pariuri Lyon vs Rennes 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.60

  • Lyon s-a aratat superioara in stagiunea precedenta, castigand ambele dueluri de campionat, ba chiar fara gol primit, dupa cum spuneam. Mizam pe un nou pariu simplu, 1 solist, la o cota atractiva.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!