Meciul zilei – 22.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 22 September, 2015. Postat in Meciul Zilei

Espanyol vs Valencia (22.09.2015) – ora 21:00
meciul zilei2Valencia se va deplasa in aceasta seara la Barcelona, pe terenul lui Espanyol, duelul dintre cele doua protagoniste facand parte din cea de-a cincea etapa a campionatului intern. Cotele sunt echilibrate, usor de partea oaspetilor.
Espanyol Valencia
Espanyol a inregistat doua victorii si doua infrangeri in cele patru runde scurse pana acum. Echipa este a opta clasata, avand de departe cea mai slaba defensiva din campionat, cu 11 goluri incasate. A doua cea mai slaba aparare a primit cu trei goluri mai putin. Ce-i drept la acest golaveraj a contribuit enorm scorul contra lui Real Madrid, 0-6 acum doua etape pe acest teren. Valencia in schimb se prezinta la acest meci din postura de echipa neinvinsa dupa patru runde. Liliecii au inregistrat o victorie si trei esecuri, fiind pe locul sapte. Trupa de pe Mestalla are un golaveraj surprinzator dupa doua etape, doar 2-1, laudandu-se cu cea mai solida aparare dupa ce a Realului care n-a primit gol, insa atacul este penultimul din campionat, doar Malaga stand mai slab pentru ca nici n-a marcat.
Pariuri – Espanyol vs Valencia
Info pariuri sportive X2 @ 1.36

  • Desi cele doua echipe se afla la egalitate de puncte in acest moment, e limpede ca Valencia are un lot superior valoric si din mai toate punctele de vedere, iar noi mizam pe cel putin un punct scos aici de lilieci.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!