Pariul zilei – 23.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 22 September, 2015. Postat in Pariul Zilei

Celta Vigo vs Barcelona  (23.09.2015) – ora 21:00
pariul zilei2Ne-am indreptat atentia catre campionatul Spaniei pentru pariul zilei din aceasta miercuri. Mai exact, Celta Vigo si Barcelona vor fi puse fata in fata, cele doua tabere fiind inca neinvinse pana acum. Cota aleasa este de 1.53, ceva mai mica decat de obicei.
Celta Vigo Barcelona
Celta Vigo a inceput campionatul excelent, dovada ca in primele patru etape de campionat si-a trecut in cont trei victorii si un rezultat de egalitate. Echipa gazda se afla pe pozitia a patra inaintea acestei etape. Chiar daca se afla intr-o forma de zile mari, e greu de crezut ca Celta va rezista in fata campioanei Europei si a Spaniei.

Echipa probabila Celta Vigo:
Alvarez
Mallo, Cabral, Fontas, Planas
Hernandez, Fernandez, Wass
Orellana, Aspas, Nolito

De partea cealalta, Barcelona este singura formatie care a obtinut punctaj maxim dupa primele patru jocuri. Catalanii se afla la carma clasamentului dupa primele patru runde, laudandu-se si cu un golaveraj de 8-2, avand o medie de doua reusite pe meci. Oaspetii  vin aici fara Vermaelen, Rafinha, Douglas si Bravo, accidentati.

Echipa probabila Barcelona:
Stegen
Alves, Mascherano, Pique, Alba
Iniesta, Busquets, Rakitic
Messi, Suarez, Neymar

Pariuri Celta Vigo vs Barcelona
Info pariuri sportive: 2 @  1.53

  • Am ales o cota ceva mai mica pentru pariul zilei de azi, dupa cum spuneam, insa avem incredere ca Barcelona isi va continua forma buna din campionat in acest start de sezon.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: